Network works fine I can't see my computer connection status

Discussion in 'Windows Vista Networking' started by Andrea, Apr 14, 2008.

  1. Andrea

    Andrea Guest

    I have a notebook with Vista Home Premium (Italian language).
    Network works fine but:
    "Connection status: Unknown
    The specified service does not exist as an installed service."
    "The specified service does not exist as an installed service."

    Any suggestion???
    Thanks
     
    Andrea, Apr 14, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Robert L. \(MS-MVP\), Apr 15, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. Andrea

    Andrea Guest

    Thank you, but this does not resolve my issue.
    The error isn't Server execution failed.
     
    Andrea, Apr 15, 2008
    #3
  4. it may be related to an application, specifically AIM. If start the safe
    mode with network, do you receive the same error?

    --
    Bob Lin, MS-MVP, MCSE & CNE
    Networking, Internet, Routing, VPN Troubleshooting on
    http://www.ChicagoTech.net
    How to Setup Windows, Network, VPN & Remote Access on
    http://www.HowToNetworking.com
     
    Robert L. \(MS-MVP\), Apr 15, 2008
    #4
  5. Andrea

    Andrea Guest

    I try to start safe mode whit network, but i receive the same error.
    I haven't AIM on my notebook.

    thank you
    regards,
     
    Andrea, Apr 16, 2008
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.