New Release available Build 869

Discussion in 'Windows Live Messenger' started by StephenB, May 3, 2006.

  1. StephenB

    StephenB Guest

    StephenB, May 3, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Scøtt Lovegrove [ScottIsAFool], May 3, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. What does this have more than .863?
    any new features?
     
    John Jay Smith, May 3, 2006
    #3
  4. StephenB

    Max_ap Guest

    Scøtt Lovegrove [ScottIsAFool] ha scritto:
    is the ability of doing calls to phones only in the US version now? In
    the Italian one I don't see it...

    Max
     
    Max_ap, May 3, 2006
    #4
  5. Scøtt Lovegrove [ScottIsAFool], May 3, 2006
    #5
  6. StephenB

    ANT Guest

    the bug with our contact card not showing our photo the first time we show
    the card is still there...
     
    ANT, May 3, 2006
    #6
  7. StephenB

    GPPower Guest

    That build should be 8.0.0689...
     
    GPPower, May 3, 2006
    #7
  8. StephenB

    DKI Guest

    Downloaded It and Installed it. Opened up for a few seconds then Crashed and
    keeps crashing so uninstalled it. Good so far the interface but would be
    nice if it worked.
     
    DKI, May 3, 2006
    #8
  9. Noticed that too, very annoying.
     
    Jonathan Kay [MVP], May 4, 2006
    #9
  10. StephenB

    Alan L Guest

    Also just downloaded Build 0689, previous was 0566. The Shared Folders has
    vanished. Any advice on how to restore either the folders or how to start the
    sharing again? The only shortcuts showing are - email, spaces, Windows Live
    Today and background color scheme. Help please!!
    Thanks

     
    Alan L, May 4, 2006
    #10
  11. StephenB

    Max_ap Guest

    Alan L ha scritto:
    I have the same problem... shared folders were present the first time I
    execute the new beta. Today the feature is disappeared (folders are
    still present in the pc). What has happened?

    Max
     
    Max_ap, May 4, 2006
    #11
  12. I had this problem when I went from 566 to 683,
    then when I installed 689 the problem was fixed! lol



    --
    "What concerns me is not the way things are, but rather the way people think
    things are."
    - Epictetus 55-135

     
    John Jay Smith, May 4, 2006
    #12
  13. StephenB

    Alan L Guest

    I uninstalled 683 and downloaded what was 689 and the problem still exists!!
     
    Alan L, May 4, 2006
    #13
  14. StephenB

    Max_ap Guest

    Alan L ha scritto:
    Yesterday as soon as I installed the 683 shared folders were working (I
    was running the 566 before and shared folders were working ok). Today
    they are not.... icon disappered....

    Max
     
    Max_ap, May 4, 2006
    #14
  15. StephenB

    Alan L Guest

    Seems to have been fixed now.


     
    Alan L, May 4, 2006
    #15
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.