New user wizard fails

Discussion in 'Windows Small Business Server' started by Scott Wilson, May 3, 2012.

  1. Scott Wilson

    Scott Wilson Guest

    on our SBS2003 when i try to create a new user, using the wizard i get
    the following error:
    The wizard could not successfully configure the user account:
    - the Excahgne mailbox could nto be created

    So if i go int oActive Directory users and computers and try to create
    the user, the user is created but the mailbox is not created. Also
    the email setting under that user are completly blank.

    So i am looking for some troubleshooting tips on why the Exchagne is
    not creating the mailbox. I have dismounted the exchange database and
    Eseutil /k on both stores without any errors.

    Not sure if somthing was deleted but the wizard stopped the middle of
    last month. We are going to start an upgrade to 2011SBS but would
    like to get this fixed before we introduce any new problems.

    Thanks
     
    Scott Wilson, May 3, 2012
    #1
    1. Advertisements

  2. Scott Wilson

    adam Guest

    What errors did you receive at the same time in both the Application / System log in event viewer?

    ( Start > Run > eventvwr )
     
    adam, Aug 10, 2012
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.