No audio with Windows Media Player 11 or Winamp on Vista!

Discussion in 'Windows Vista Music, Pictures and Video' started by Miranda Shadowind, May 14, 2008.

  1. No matter what I try to play with it (mp3, midi. wav, etc), I get nothing but
    silence! And I KNOW the files worked before this stated.

    I've tried using System Restore, but it always fails and leaves me at Square
    One. What can I do to fix things?
     
    Miranda Shadowind, May 14, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Never mind, turns out rolling back the sound device driver then having it
    update fixed everything somehow. Here's how to do so in case anyone else has
    this problem:

    1) Right-click on "My Computer" and click on "Manage"
    2) In the window that opens, click "Device Manager"
    3) Expand "Sound, video and game controllers"
    4) Right-click on the device and click "Properties"
    5) Click on the "Driver" tab, click "Roll Back Driver", then "Yes"
    6) Restart your computer when prompted.
    7) Once your computer has rebooted, repeat Steps 1-3
    8) Right-click on the device and click "Update Driver Software"
    9) Click on "Search automatically for updated software"
    10) Restart your computer when prompted.
     
    Miranda Shadowind, May 14, 2008
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.