No Internet Connection but email is fine

Discussion in 'Windows Small Business Server' started by Tonton, Mar 23, 2005.

  1. Tonton

    Tonton Guest

    Hi everyone,

    We are running SBS 2003 standard edition with about 6 users on it.

    We seem to have email working but no Internet connection. I had run the
    Internet Connection Wizard Server Management --> Internet & Email) without
    making any changes to its configuration. After rebooting the server both
    Internet & Email were fine last night.

    This morning we have the same problem no Internet but email fine.

    Any help/idea would be appreciated.

    Thanks
     
    Tonton, Mar 23, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Tonton

    Crina Li Guest

    Hi Tonton,

    Thank you for posting in SBS newsgroup.

    To understanding your problem, please help me to confirm some information
    as following:

    1. What type your internet connection is using? Have you one NIC or two NIC
    in your SBS server?
    2. If your SBS have two NIC, have you using router?
    3. May I know if the internet connection issue occurs on only client or
    only server or both?
    4. If it occurs on only server or both, you may post the RRAS log to
    newsgroup as following:

    1) Open Routing and Remote Access.
    2) Right click the servername and click Properties.
    3) Click the Logging tab and click Log all events.
    4) Check the Log additional Routing and Remote Access information.
    5) Reproduce the issue again. Then, go to Event Viewer and check for error
    info. You can also check the log files in %windir%\tracing directory.

    I am looking forward to your reply. Thanks again!


    Best regards,

    Crina Li (MSFT)

    Microsoft CSS Online Newsgroup Support

    Get Secure! - www.microsoft.com/security

    =====================================================
    When responding to posts, please "Reply to Group" via your newsreader so
    that others may learn and benefit from your issue.
    =====================================================

    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
    --------------------
    | Thread-Topic: No Internet Connection but email is fine
    | t| From: =?Utf-8?B?VG9udG9u?= <>
    | Subject: No Internet Connection but email is fine
    | Date: Wed, 23 Mar 2005 02:37:02 -0800
    | | Newsgroups: microsoft.public.windows.server.sbs
    | | Hi everyone,
    |
    | We are running SBS 2003 standard edition with about 6 users on it.
    |
    | We seem to have email working but no Internet connection. I had run the
    | Internet Connection Wizard Server Management --> Internet & Email)
    without
    | making any changes to its configuration. After rebooting the server both
    | Internet & Email were fine last night.
    |
    | This morning we have the same problem no Internet but email fine.
    |
    | Any help/idea would be appreciated.
    |
    | Thanks
    |
     
    Crina Li, Mar 24, 2005
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.