no mapping between account names and security IDs was done error

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by happydude, Jan 30, 2008.

  1. happydude

    happydude Guest

    Image," you may be unable to install certain programs. When this problem
    occurs, you may receive the following error message:
    The Directory Name is Invalid.

    This happened to me when I restored an image on my Vista Business Dell laptop.

    I followed the instructions according to this:
    http://support.microsoft.com/kb/932142

    After entering the instructed text in the command prompt I receive the
    following error:
    BUILTIN\USER: no mapping between account names and security IDs was done
    Successfully processed 0 files: Failed processing 1 files

    What can I do so that the processed file is successful? I know I typed the
    instructed text correctly.

    Thank you for looking.
     
    happydude, Jan 30, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. happydude

    AlexB Guest

    Did you copy the instructions from MS page and paste them into the command
    Prompt replacing the user account name only?

    This would have minimized the chance of an error. If you did not do it and
    just typed all the letters yourself the chances are you messed it up
    somewhere.
     
    AlexB, Jan 31, 2008
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.