Nvidia raid is not supported in RC1 x86 & x64

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by Dennis Pack x64, vista rc1 x86 & x64, Sep 7, 2006.

  1. At this time even though Nvidia lists raid drivers for RC1, they don't work.
    Attempting to install RC1 on a Nvidia raid array can corrupt other
    partitions on the raid array making them unbootable.
     
    Dennis Pack x64, vista rc1 x86 & x64, Sep 7, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Dennis Pack x64, vista rc1 x86 & x64

    velocity319 Guest

     
    velocity319, Sep 8, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Dennis Pack x64, vista rc1 x86 & x64

    Paul Guest

    Same issue here, Abit AN8 SLI motherboard. Doesnt even see my RAID
    partitions on clean install. Did in Beta 2.
     
    Paul, Sep 20, 2006
    #3
  4. Dennis Pack x64, vista rc1 x86 & x64

    Dave Guest

    I’ve been trying to find out if somebody is working on new drivers,
    Nvidia, or Microsoft have said nothing that I can find, I hope they do
    something soon,
    I hope there not going to just wait for the Vista release, but the drivers
    for Beta2 worked fine,
    So I don’t see what the big problem would be, I wonder if anybody has
    emailed nvidia and asked,
    Maybe I will do that, and see what they have to say,
     
    Dave, Sep 21, 2006
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.