One Thing That's Benn Noticed About Slow Lan Transfers

Discussion in 'Windows Vista Networking' started by Dloneranger, Aug 8, 2007.

  1. Dloneranger

    Dloneranger Guest

    I'd be interested to find out if anyone here can reproduce a strange
    explanation for slow lan performance that I haven't seen mentioned here

    Full explanation is here
    http://forums.2cpu.com/showthread.php?t=83112

    In brief, people are noticing that vista seems to cap the lan speed while
    playing audio or video
     
    Dloneranger, Aug 8, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Dloneranger

    Dloneranger Guest

    Dloneranger, Aug 8, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Dloneranger

    Kerry Brown Guest

    Kerry Brown, Aug 9, 2007
    #3
  4. Dloneranger

    Dloneranger Guest

    Sorry, so far all the QOS, differential compression, network card settings
    have been tried by various people with no success

    It happens on different makes of motherboard/cpu/lan card/graphics card, so
    there's nothing I can obviously point my finger at and for the few of us that
    have xp on the same machine all works fine when booted into xp
     
    Dloneranger, Aug 9, 2007
    #4
  5. Dloneranger

    Dloneranger Guest

    Looks like it's been narrowed down to audio playback
    Stripping the soundtrack out of a movie and playing it doesn't cause the
    huge speed decrease

    I wonder how many people who also complain about vistas lan speed have had
    some audio software running at the same time
     
    Dloneranger, Aug 13, 2007
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.