Page not found until I hit refresh

Discussion in 'DNS Server' started by DaveD, Dec 11, 2006.

  1. DaveD

    DaveD Guest

    Hi,

    I've had this problem off and on forever. I have a brand new server
    running SBS 2003. When I go to a web site for the first time, I get
    the "Page Not Found" error, I hit refresh and everything is fine. I'll
    also get this on pages I've been to before but not in a while. It
    sounds like a cache problem, but I'm not sure.

    Thanks for the help,
    Dave
     
    DaveD, Dec 11, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Is the server behind a firewall that blocks UDP Packets over 512 bytes?
    828263 - DNS query responses do not travel through a firewall in Windows
    Server 2003:
    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;828263&sd=RMVP

    --
    Best regards,
    Kevin D. Goodknecht Sr. [MVP]
    Hope This Helps
    ===================================
    When responding to posts, please "Reply to Group"
    via your newsreader so that others may learn and
    benefit from your issue, to respond directly to
    me remove the nospam. from my email address.
    ===================================
    http://www.lonestaramerica.com/
    http://support.wftx.us/
    http://message.wftx.us/
    ===================================
    Use Outlook Express?... Get OE_Quotefix:
    It will strip signature out and more
    http://home.in.tum.de/~jain/software/oe-quotefix/
    ===================================
    Keep a back up of your OE settings and folders
    with OEBackup:
    http://www.oehelp.com/OEBackup/Default.aspx
    ===================================
     
    Kevin D. Goodknecht Sr. [MVP], Dec 11, 2006
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.