PB WITH FORWARDERS

Discussion in 'Windows Server' started by Xavier Catillon, Feb 21, 2005.

  1. Hello,

    I just upgraded my domain controllers from NT4 to W2K.
    All is working fine but I have a problem with the DNS.
    I receive the following event within the event viewer : the dns server
    encountered an invalid domain name in a packet from ********** the packet is
    rejected.
    If I disable the forwarders, all is working fine and when I enable the
    forwarders I have the pb.
    When forwarders are enable the applications are very slow and when it's
    disable the applications work fine.
    With NT4 in both cases the application work fine.
    I install a patch from Microsoft but it didn't resolve anything

    Any idea ? Thanks for your replies.

    Xavier.
     
    Xavier Catillon, Feb 21, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Xavier Catillon

    Todd J Heron Guest

    "I receive the following event within the event viewer : the dns server
    encountered an invalid domain name in a packet from ********** the packet is
    rejected."

    Is the IP you masked with ********** an internal or external IP host?
     
    Todd J Heron, Feb 21, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. This is a subnet range on a remote site but to be considered as an internal
    address.
     
    Xavier Catillon, Feb 21, 2005
    #3
  4. Xavier Catillon

    Todd J Heron Guest

    Look for an answer to your question over in
    microsoft.public.windows.server.dns.
     
    Todd J Heron, Feb 22, 2005
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.