Pls Help - Fujitsu ST4110 with Vista - Video Playback problem on W

Discussion in 'Windows Vista Hardware' started by egtan, Feb 13, 2007.

  1. egtan

    egtan Guest

    Dear all,

    I just spent the whole weekend installing (4 times) Windows Vista Home
    Premium on my Fujitsu Stylistic ST4110.

    Straight out of the installation, the native video drivers had this problem:
    - Playback of any video MPG or WMV was choppy and jerky on WMP11 but Audio
    was smooth.
    - Screen cannot Rotate.

    I tried installing the latest Win XP Drivers and most everything work. The
    only problem I had was:

    - Now WMP11 cannot play any video (get a blank video screen) but the audio
    continues in the background. Tried MPG, AVI, WMV... all can't. When I tried
    using VLC player, there was no problem and playback was smooth with audio. I
    suspect this might be a problem with the video driver.

    It won't playback either on Windows Media Centre. I suspect that it may be a
    Video Driver problem but Fujitsu has not come out with any Vista drivers for
    my graphics card ( Intel 82830M ).

    Does anyone have a suggestion on how to fix the video playback problem in
    WMP11?

    Thank you.
     
    egtan, Feb 13, 2007
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.