Pre-authentication Failures

Discussion in 'Windows Server' started by Admin2008, Mar 10, 2008.

  1. Admin2008

    Admin2008 Guest

    After installing a vista machine into our windows 2003 domain our dc keeps
    receiving the errors below from the vista machine. Any ideas on why this is
    happening?

    Date: 3/7/2008
    Time: 8:21:10 AM
    Type: Failure Audit
    Source Security
    Category: Account Logon
    Event ID: 675
    User: NT AUTHORITY\SYSTEM
    Computer: 2K3SERVER
    Description:
    Pre-authentication failed:
    User Name: PC34$
    User ID: BCC\PC34$
    Service Name: krbtgt/BCC.LOCAL
    Pre-Authentication Type: 0x0
    Failure Code: 0x19
    Client Address: 192.168.1.81
     
    Admin2008, Mar 10, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Admin2008

    Jas Guest

    I'm having the same error on my 2003 domain controller.

    I'm having Windows XP and 2000 on the domain but since I started putting
    some Vista machines I started receiving this log all the time.

    Is there a configuration that we are not aware in Vista that need to be
    turned off?

    Why computer in XP and 2000 are not generating this logs error?

    Did someone found a fix for this?

    Since I'm receibing all my server log by email I'm getting a lot of those
    logs for nothing...

    Let us know if there is something that is not compatible with Vista in a
    2003 domain environment.

    Thanks
     
    Jas, Apr 21, 2008
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.