problem after IE7 beta3 uninstall

Discussion in 'Internet Explorer' started by shalin, Jul 27, 2006.

  1. shalin

    shalin Guest

    I uninstalled IE7 beta 3 installed in windows xp sp2 which has IIS 5.1 After
    uninstall I am not able to open any projects using visual studio. I am not
    able to browse to any existing projects also. Its showing the error

    HTTP 401.1 - Unauthorized: Logon Failed
    Internet Information Services

    I am not able to fix this problem after uninstalling IIS or using system
    restore. Has somebody faced this issue???
     
    shalin, Jul 27, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. shalin

    Pat Guest

    Pat, Jul 27, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. shalin

    Kevin Guest

    I too am having this problem. I have an intranet that prompts for user ID and
    password from the user. After installing IE 7 beta 3 it will not authenticate
    even with the proper credentials. I have added the site to trusted and
    intranet zones and still nothing. Looks as though IE7 and IIS 5 are not
    playing nice.

    Someone fix this please!

    Kevin
     
    Kevin, Jul 27, 2006
    #3
  4. shalin

    PA Bear Guest

    Have you tried "Reset internet settings" option?
    --
    ~Robear Dyer (PA Bear)
    MS MVP-Windows (IE/OE, Security, Shell/User)
     
    PA Bear, Jul 27, 2006
    #4
  5. shalin

    shalin Guest

    nothing seems to work, I am going to format my machine thanks to IE7 beta3 :-(
     
    shalin, Jul 28, 2006
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.