Problem with AVG Free 8, Vista Home Premium SP1 and IE7

Discussion in 'Windows Vista Security' started by Gordon, May 8, 2008.

  1. Gordon

    MarkC Guest

     
    MarkC, Jun 9, 2008
    #21
    1. Advertisements

  2. Gordon

    jmk94903 Guest

    My error was due to the fact that I was printing to a networked printer
    and not a locally attached printer. For some reason, network printers
    do work with IE7 and AVG 8.0 Free.

    As I added later, turning off UAC seems the only work-around.

    John
     
    jmk94903, Jun 9, 2008
    #22
    1. Advertisements

  3. Gordon

    Robinb Guest

    actually avg 8.0 free should have nothing to do with printing or network
    printing
    if you were using avg 8.0 with firewall then you might have to add the
    printer to the firewall settings
    I am running AVG without the tool bar.
    You can reinstall the program but this time do it as a repair and uncheck
    the tool bar option
    robin
     
    Robinb, Jun 17, 2008
    #23
  4. Gordon

    Malke Guest

    (snip)

    But this *is* a known issue with AVG 8.0. Refer to the AVG user forums for
    more information.

    AVG Free Support Forum
    http://freeforum.avg.com/

    Malke
     
    Malke, Jun 17, 2008
    #24
  5. Gordon

    Robinb Guest

    i have avg 8.0 on 35 client computers and 10 of them are networking printers
    with no issues
    the rest are not but they can print just fine
    robin
     
    Robinb, Jun 17, 2008
    #25
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.