Problems with accessing this newsgroup

Discussion in 'Windows Vista Performance' started by Conley, Sep 1, 2007.

  1. Conley

    Conley Guest

    Is anyone else having problems accessing this newsgroup? I had been
    accessing it from the Vista website with IE 7. For the past two days or so,
    I have found that, using IE 7, I can read the posts, but I cannot sign in,
    post a reply or edit my profile. At some points, the page asks for and
    accepts my password, but nothing ever happens after that. This time, I have
    fired up Windows Mail, and it remains to be seen whether I can post by that
    route.
     
    Conley, Sep 1, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Conley

    dean-dean Guest

    Do you have a pop-up blocker program installed on your computer? Or do you
    have a toolbar installed that has pop-up blocker functionality? Try
    disabling these, and just use IE's pop-up blocking function. If this is not
    the case, try adding the site www.microsoft.com as an allowed site by going
    to Tools > Pop-up Blocker > Pop-up Blocker Settings.

    Of course, the above is only relevant if you use IE to read the newsgroup.
     
    dean-dean, Sep 1, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Conley

    Conley Guest

    That is not the problem. No pop-up blocker but IE 7. IE 7 pop-up blocker
    still set up the same way as when I first looked at these newsgroups, i.e.,
    windowshelp.microsoft.com listed as an allowed site.
     
    Conley, Sep 1, 2007
    #3
  4. Conley

    Dean-Dean Guest

    Is anyone else having problems accessing this newsgroup?

    No problem here.
     
    Dean-Dean, Sep 1, 2007
    #4
  5. Conley

    Conley Guest

    We are all very happy for you.

    I have found two other threads on other Community newsgroups where people
    raised the same problem. No one has come up with an answer.

    Does anyone from Microsoft monitor these posts? My guess is that there is a
    problem with the code on the website. I have seen an error message re
    something on page "null or not an object."
     
    Conley, Sep 1, 2007
    #5
  6. Conley

    Conley Guest

    Conley, Sep 1, 2007
    #6
  7. Conley

    David Guest

    I've never had trouble accessing the newsgroups--I use Thunderbird which
    works well for me. Have you ever tried it? It's a Mozilla application.

    Dave
     
    David, Sep 1, 2007
    #7
  8. i too have just developed this problem. i've been using the ie7 interface
    for ms communities
    http://windowshelp.microsoft.com/communities/newsgroups/en-us/default.mspx?
    for months and have had little problem with it (and a vista reinstall
    eliminated even that little problerm). but now, i experience the identical
    symptoms you have delineated; i cannot post, reply or sign in. i am writing
    now through windows mail. not a big deal - worse things can happen - but
    sometimes windows mail does not operate either!
     
    Neal Weissman, Sep 3, 2007
    #8
  9. Conley

    paul Guest

    I am also having the same issue, couldn't post through the Microsoft
    Discussions site with either IE or Firefox. New install of Vista,
    getting the same problems.
     
    paul, Sep 4, 2007
    #9
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.