RC1 causes problems with Norton SystemWorks, and Windows XP Group Policy and Services tools that Bet

Discussion in 'Internet Explorer' started by Craig Perry, Aug 27, 2006.

  1. Craig Perry

    Craig Perry Guest

    Installed IE7 RC1 a couple of days ago and needed to access the Services
    Administrative Tool today and found that the Extended Tab does not display
    anything now, same happens with the Group Policy tool

    The Norton SystemWorks 2005 main Launcher also does not display information
    now.

    the CWShredder program also has display issues

    Reverting to IE6 fixes all these problems, but the Norton SystemWorks
    problem and the problem with the Extended Tab in the Serivces and Group
    Policy consoles didn't happen on IE7 Beta 3

    CWShredder has had issues will all the Betas on the systems i've tried IE7
    on.
     
    Craig Perry, Aug 27, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Craig Perry

    Craig Perry Guest

    Just done a clean install of Windows XP Pro SP2 into Virtual PC and got it
    fully patched up, including WMP10, MMC 3 and .NET 1.1 and 2.0 and couldn't
    replicate the CWShredder problem and Serivces problem, haven't tried Norton
    yet

    The odd thing is that I never had any problems with Norton or the Services
    admin tool when using Beta 3.
     
    Craig Perry, Aug 28, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Craig Perry

    ALBrando Guest

    Found out by chance that by clicking on "Restore advanced settings" in
    Internet Options/Advanced the display returns
    in NAV 2005 and Extended Tab in Services.

    Don't know what's causing this.

    Does anyone have a clue?

    Thanks.
     
    ALBrando, Aug 28, 2006
    #3
  4. Craig Perry

    ALBrando Guest

    Did not have this problem in IE7 up to and including Beta 3.
     
    ALBrando, Aug 28, 2006
    #4
  5. Craig Perry

    Craig Perry Guest

    I will have to try your suggestion when I have the chance, also IE7 RC1
    causes none of the problems I reported on my Laptop so there must be a rogue
    setting or IE add-on on my Desktop PC I will have to find.
     
    Craig Perry, Aug 28, 2006
    #5
  6. Craig Perry

    ALBrando Guest

    Recalling now, I did have the display problem with CW shredder with the IE7
    Beta versions. That is to say only the top and bottom lines would not appear.

    But I surely never had this display problem with NAV 2005 and the Extended
    Tab for Windows Services until I installed RC1.
     
    ALBrando, Aug 28, 2006
    #6
  7. Craig Perry

    Craig Perry Guest

    I think I have found the cause of my problems, Norton, CWShredder and the
    Services and Group Policy Extended Tabs appear to be not compatible with the
    Always show encoded addresses option in the International Section of the
    options in the Advanced Tab of the IE7 Internet Options.

    Switching it on reproduces my original problem on my Laptop and switching it
    off again fixes it.

    I will check this on my Desktop PC when I get the chance.
     
    Craig Perry, Aug 28, 2006
    #7
  8. Craig Perry

    Craig Perry Guest

    Im just giving confirmation that what I posted earlier has fixed all the
    problems I was having on my Desktop PC due to IE7 RC1
     
    Craig Perry, Aug 28, 2006
    #8
  9. Craig Perry

    ALBrando Guest

    Great, I am glad we both have the display now.
    Looks like it is security enhancement.
    But is this a bug?
    I would love to hear the opinion of someone from Microsoft.
    Thanks.
     
    ALBrando, Aug 28, 2006
    #9
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.