RC1 install problem: Disk does not meet the criteria to install vi

Discussion in 'Windows Vista Installation' started by Tim, Sep 7, 2006.

  1. Tim

    Tim Guest

    I have a dual boot system with winXP pro and Vista beta2.
    Both installed on my 120 GB maxtor DM8 S-ata disk attached to my Silicon
    Image onboard RAID controller on my ASUS A7n8x deluxe rev 2.0 mainboard.

    I want to install RC1 on the partition with the beta2 installed on it.
    During the installating I use the same external RAID controller drivers that
    I used for beta2.
    It detects my harddrives and I can format that certain partition. But when I
    want to install on that partition (which is 30 GB in size) it indicates that
    that diskdrive does not meet the minimum requirements for installing windows
    Vista while it surely has enough free diskspace.

    Does anyone know how to handle that problem?
     
    Tim, Sep 7, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Tim

    Jippo Guest

    Tim kirjoitti:
    I had same problems. Tried everything and at the end I unplugged all but
    one hard disk (SATA) and then it went fine.

    (Mainboard Epox EP-9NDA3+)
     
    Jippo, Sep 7, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Tim

    Chad Harris Guest

    If this happened during setup from within XP for your dual boot, try
    restarting and running setup from there. It has happened to me now since
    5472, inclu. 5536 and RC1 and restarting allowed setup to run fine.

    CH
     
    Chad Harris, Sep 8, 2006
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.