RC2 build 5744 - Is SLI fixed?

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by Gel, Oct 6, 2006.

  1. Gel

    Gel Guest

    Hi, I've downloaded every single beta release of Vista, and of course, I'm
    going to download this as soon as it's available again. If you have a Geforce
    7950 you know that the drivers included in previous releases make it
    impossible to install Vista with one of these cards present.

    I'm asking anyone with a 7950, or 2 7XXX in SLI mode that already downloaded
    the RC2 to confirm if this is fixed or not.

    Thanks!!!
     
    Gel, Oct 6, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Gel

    Intel Inside Guest

    It's a bit early to answer that. The RC2 download has only just become
    available (for a select group initially).
     
    Intel Inside, Oct 6, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Sometimes its best to even try for yourself to find out. If not, you bug it.
     
    Andre Da Costa [Extended64], Oct 7, 2006
    #3
  4. Gel

    Gel Guest

    Of course, I agree.

    Thing is, RC2 was up for a while, then down, and I didn't know if it was
    gonna be back up any time soon. It is now, and I'm downloading it :)

    I'll post my results as soon as possible.
     
    Gel, Oct 7, 2006
    #4
  5. SLI is supposed to be fixed by rtm, but I don't know about build 5744.
     
    Colin Barnhorst, Oct 7, 2006
    #5
  6. Gel

    Gel Guest

    It works!!

    Just upgraded XP to Vista RC2, and had no problems at all. Doesn't look like
    SLI is working, I'm getting half the frame rates I had on XP, but at least it
    doesn't crash anymore on install.
     
    Gel, Oct 8, 2006
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.