RIS PXE Error: PXE-E51 No Reply from DHCP or Proxy DHCP

Discussion in 'Windows Server' started by RonB, Aug 11, 2004.

  1. RonB

    RonB Guest

    Setting up a lab:

    Fastiron switch connects servers
    Fastiron Router connects clients
    Domain Controller with WINS
    DHCP Server
    Member Server with RIS only

    This works on a dumb hub, or just the switch. When we add the router to
    replicate or network environment- we get the above error.

    Has anyone already ran accross this ?

    Is there a server setting than can be checked, besides the registry settings
    for RIS ?

    Thanks in advance.
     
    RonB, Aug 11, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. RonB

    RonB Guest

    correction: DC with "DNS" not WINS
     
    RonB, Aug 12, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. RonB

    RonB Guest

    The DHCP server was not setup correctly, or we did not have the IP helper to
    include the RIS server address. It works now because of 1 or both of these
    tweaks.
     
    RonB, Aug 13, 2004
    #3
  4. I got the same problem but didn't find out.

    DHCP Helper is correct but we don't know what the error is in the Dhcp config.

    Could you give me the scope options you did set ?...

    Thanks
     
    Laurent Bertin, Oct 15, 2004
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.