Sending messages through Outlook 2007

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by charly978, Oct 17, 2006.

  1. charly978

    charly978 Guest

    Hey guys here is a new problem with which hope someone can give me an answer
    to fix it. I am running with Vista RC1 and Offce 2007. I download my emails
    from a usa.net account into Outlook and I have all the setting set right, I
    have even double checked them with usa.net customer service and they are set
    perfectly. The problem that I have is that I can receive all my email with no
    problems but I cannot send any eamils out and it is so weird because if I
    send an email to myself the email will go out and I will receive it, but if I
    try to send an email to anyone else; when I click the button send/receive it
    will go through the process and say that the process was compleated
    succesfully but the email will neve leave the outbox, thus never being sent
    out, also there have been some emails that have left the outbox but they are
    never received by the people I send them too. So any ideas on how to fix this
    so I can send my emails and also be received? Hope someone here has the right
    answer and helps me fix the problem
     
    charly978, Oct 17, 2006
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.