Sidewinder Strategic Commander problems

Discussion in 'Windows Vista Hardware' started by Racquel, Feb 14, 2007.

  1. Racquel

    Craig WN Guest

    Hi Guys

    I too have problems running under Windows 7 x64, I can load the driver
    OK and it all works but if I reboot the PC I get a runtime error 5. From
    there I can reload the driver again and off I go.

    Is there a way to not assign buttons and have the relevant backlight not
    illuminated ??

    I wonder how many other SWC Users are left handed, probably the sort of
    thing to run a poll on...

    Thanks heaps for creating the driver to keep these alive under the new
    OS`s

    Cheers

    Craig
     
    Craig WN, Mar 17, 2010
    1. Advertisements

  2. Racquel

    Steve2142 Guest

    Ok, I have a solution for getting it to work in Vista Home Premium 64bit
    (including the lights!:cool:)


    - I plugged in the device and it said installed but didn't do anything
    - when I checked the device manager I had one device not recognised. I
    right clicked and selected update drivers
    - then selected look on internet for recommended driver.
    - Weirdly, it found a driver and installed it. the driver is *ATK0110
    ACPI Utility* that was installed and it now shows in the System
    Devices.
    - I then installed the bodyprint software
    http://www.bodyphatt.com/cold-incision/SE WEB/Installers/StrategicSetupv1.3.exe
    - Worked and installed like a charm
    All the lights work too :)
     
    Steve2142, Mar 23, 2010
    1. Advertisements

  3. Racquel

    Steve2142 Guest

    Thanks for the link to bodyphatt for the MS stratiegic commander, it no
    work on my windows 7 -64 bit
     
    Steve2142, Mar 28, 2010
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.