Small business server does not respond to web access

Discussion in 'Windows Small Business Server' started by Mike Dormante, Mar 3, 2006.

  1. Hi Folx;

    We have Win 2k3 Small Biz Server. A few days ago we changed our ISP (we got
    faster internet connection via different isp than who we had). we used to
    access our web mail via OWA. since the public ip changed, we are no longer
    able to access to our mail, mail.xyz.com/exchange, via browser..
    Is there a setting some where i need to check? please help.

    thanks
    Mike
    Nestech.
     
    Mike Dormante, Mar 3, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Mike Dormante

    Maxibo Guest

    Hi Mike

    Sorry if stating the obvious.

    1. Have you rerun connection wizard?

    2. Have you changed MX record to new IP for mail.xyz.com ?
     
    Maxibo, Mar 3, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Mike Dormante

    Chet Guzel Guest

    Problem was the https port not being open..
    As soon as we opened the port, 443, everything worked well.

    thanks
     
    Chet Guzel, Mar 7, 2006
    #3
  4. Mike Dormante

    Maxibo Guest

    Cool....

    Open port where? router it would already have been open ?, ISA ? running
    internet connection wizard would open for you.
     
    Maxibo, Mar 7, 2006
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.