Somebody can help me to understand where the matter is?

Discussion in 'Windows Vista Installation' started by Andrew2, Aug 27, 2007.

  1. Andrew2

    Andrew2 Guest

    I downloaded the MS Windows AIK to generate the autounattend.xml file.
    I was able to start the setup of Vista and complete the installation,
    to install the software I would like to deploy within my dvd, but not
    to start the OS.
    Just after the latest reboot, when the last app is installed, the OS
    on the next reboot show me a dialog that informs the impossibility to
    complete the installation process. Pressing ok return a reboot and
    again the message.

    Below there is the file I generate. Some help?

    In particular

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
    <servicing>
    <package action="configure">
    <assemblyIdentity name="Microsoft-Windows-NetFx3-OC-
    Package" version="6.0.6000.16386" processorArchitecture="x86"
    publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="" />
    </package>
    <package action="configure">
    <assemblyIdentity name="Microsoft-Windows-
    HomePremiumEdition" version="6.0.6000.16386"
    processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"
    language="" />
    </package>
    </servicing>
    <settings pass="auditSystem">
    <component name="Microsoft-Windows-Deployment"
    processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"
    language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://
    schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://
    www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
    <AuditComputerName>
    <Name>pc1</Name>
    </AuditComputerName>
    </component>
    </settings>
    <settings pass="windowsPE">
    <component name="Microsoft-Windows-Setup"
    processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"
    language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://
    schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://
    www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
    <DiskConfiguration>
    <WillShowUI>OnError</WillShowUI>
    <Disk wcm:action="add">
    <CreatePartitions>
    <CreatePartition wcm:action="add">
    <Extend>true</Extend>
    <Order>1</Order>
    <Type>Primary</Type>
    <Size>5000</Size>
    </CreatePartition>
    </CreatePartitions>
    <ModifyPartitions>
    <ModifyPartition wcm:action="add">
    <Active>true</Active>
    <Format>NTFS</Format>
    <Label>HD</Label>
    <Letter>C</Letter>
    <Order>1</Order>
    <Extend>true</Extend>
    <PartitionID>1</PartitionID>
    </ModifyPartition>
    </ModifyPartitions>
    <DiskID>0</DiskID>
    <WillWipeDisk>true</WillWipeDisk>
    </Disk>
    </DiskConfiguration>
    <Display>
    <HorizontalResolution>800</HorizontalResolution>
    <VerticalResolution>600</VerticalResolution>
    </Display>
    <DynamicUpdate>
    <Enable>true</Enable>
    </DynamicUpdate>
    <ImageInstall>
    <OSImage>
    <InstallFrom>
    <MetaData wcm:action="add">
    <Key>/IMAGE/NAME</Key>
    <Value>Windows Vista HOMEPREMIUM</Value>
    </MetaData>
    </InstallFrom>
    <InstallToAvailablePartition>false</
    InstallToAvailablePartition>
    <WillShowUI>OnError</WillShowUI>
    </OSImage>
    </ImageInstall>
    <UserData>
    <ProductKey>
    <WillShowUI>OnError</WillShowUI>
    <Key>MMWDQ-HD3KF-3HYPY-QPQHC-KV362</Key>
    </ProductKey>
    <AcceptEula>true</AcceptEula>
    <FullName>Nome</FullName>
    <Organization>Organizzazione</Organization>
    </UserData>
    </component>
    <component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE"
    processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"
    language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://
    schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://
    www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
    <SetupUILanguage>
    <UILanguage>it-IT</UILanguage>
    </SetupUILanguage>
    </component>
    </settings>
    <settings pass="specialize">
    <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup"
    processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"
    language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://
    schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://
    www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
    <OEMInformation>
    <Manufacturer>Web-MA Soluzioni Informatiche</
    Manufacturer>
    <SupportURL>http://www.web-ma.com</SupportURL>
    </OEMInformation>
    <RegisteredOwner>Organizzazione</RegisteredOwner>
    <RegisteredOrganization>Nome</RegisteredOrganization>
    <TimeZone>Romance Standard Time</TimeZone>
    <ShowWindowsLive>false</ShowWindowsLive>
    <DisableAutoDaylightTimeSet>false</
    DisableAutoDaylightTimeSet>
    </component>
    <component name="Microsoft-Windows-Security-Licensing-SLC-UX"
    processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"
    language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://
    schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://
    www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
    <SkipAutoActivation>true</SkipAutoActivation>
    </component>
    <component name="Microsoft-Windows-Deployment"
    processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"
    language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://
    schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://
    www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
    <RunSynchronous>
    <RunSynchronousCommand wcm:action="add">
    <Order>1</Order>
    <Credentials />
    <Path>cmd /c &quot;FOR %i IN (C D E F G H I J K L
    N M O P Q R S T U V W X Y Z) DO IF EXIST %i:\Applications SETX
    AppsRoot %i: -m&quot;</Path>
    </RunSynchronousCommand>
    <RunSynchronousCommand wcm:action="add">
    <Order>2</Order>
    <Credentials />
    <Path>%WINDIR%\system32\sysprep\sysprep.exe /
    quiet /audit</Path>
    </RunSynchronousCommand>
    </RunSynchronous>
    </component>
    </settings>
    <settings pass="oobeSystem">
    <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup"
    processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"
    language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://
    schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://
    www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
    <OOBE>
    <HideEULAPage>true</HideEULAPage>
    <ProtectYourPC>3</ProtectYourPC>
    </OOBE>
    <ShowWindowsLive>false</ShowWindowsLive>
    <TimeZone>Romance Standard Time</TimeZone>
    <DisableAutoDaylightTimeSet>false</
    DisableAutoDaylightTimeSet>
    <RegisteredOwner>Nome</RegisteredOwner>
    <RegisteredOrganization>Organizzazione</
    RegisteredOrganization>
    </component>
    <component name="Microsoft-Windows-International-Core"
    processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"
    language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://
    schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://
    www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
    <InputLocale></InputLocale>
    <SystemLocale>it-IT</SystemLocale>
    <UILanguage>it-IT</UILanguage>
    <UILanguageFallback></UILanguageFallback>
    <UserLocale>it-IT</UserLocale>
    </component>
    </settings>
    <settings pass="auditUser">
    <component name="Microsoft-Windows-Deployment"
    processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"
    language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://
    schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://
    www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
    <RunSynchronous>
    <RunSynchronousCommand wcm:action="add">
    <Order>10</Order>
    <Path>cmd /c REGEDIT /S %AppsRoot%\Applications
    \Regtweaks.reg</Path>
    <Description>Registry Tweaks</Description>
    </RunSynchronousCommand>
    <RunSynchronousCommand wcm:action="add">
    <Order>20</Order>
    <Path>cmd /c %AppsRoot%\Applications\FoxItReader
    \foxit.cmd</Path>
    <Description>FoxIt Reader</Description>
    </RunSynchronousCommand>
    <RunSynchronousCommand wcm:action="add">
    <Order>30</Order>
    <Path>%AppsRoot%\Applications\jre-1_5_0_09.exe /S /
    v/qb!</Path>
    <Description>Java Virtual Machine</Description>
    </RunSynchronousCommand>
    <RunSynchronousCommand wcm:action="add">
    <Order>40</Order>
    <Path>%AppsRoot%\Applications\Firefox\setup.exe -
    ms</Path>
    <Description>FireFox</Description>
    </RunSynchronousCommand>
    <RunSynchronousCommand wcm:action="add">
    <Order>50</Order>
    <Path>%AppsRoot%\Applications\vlc-0.8.6b-
    win32.exe /S</Path>
    <Description>VLC Media Player</Description>
    </RunSynchronousCommand>
    <RunSynchronousCommand wcm:action="add">
    <Order>60</Order>
    <Path>%AppsRoot%\install\Applications\OpenOffice
    \setup.exe -r:%systemdrive%\Applications\OpenOffice\response.txt /S</
    Path>
    <Description>OpenIOffice</Description>
    </RunSynchronousCommand>
    </RunSynchronous>
    </component>
    </settings>
    <cpi:eek:fflineImage cpi:source="" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-
    com:cpi" />
    </unattend>

    Thanks
    Andrea
     
    Andrew2, Aug 27, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Andrew2

    AJR Guest

    A quick shot here - the problem may be that you are trying to load several
    OpenGL programs - WAIK's primary function is to provide assistance with
    "Enterprise" deployment - under the circumstances I doubt Microsoft would
    provide OpenGL compatibility.

    Consider Vista deployment initially without those programs to tule them out
    as a problem factor..
     
    AJR, Aug 28, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Andrew2

    Andrew2 Guest

    I'll have a try removing all the software installation lines, but it
    would be tricky it that is the problems.

    Thanks
    Andrea
     
    Andrew2, Aug 30, 2007
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.