specified domain does not exist or could not be contacted

Discussion in 'Active Directory' started by Adam Vayle, Jan 18, 2004.

  1. Adam Vayle

    Adam Vayle Guest

    Hello: I recently installed Active Directory on my 2003
    server. I've joined all my workstations to the domain and
    added all my users. I keep getting an error message when
    I try to make each domain user an administrator on their
    respective workstations. From each workstation, I log in
    as the domain administrator. I go to Administrative Tools
    and Local Users/Groups. I try to add the domain user
    (i.e. DOMAIN\john) as an administrator, and I get
    this: "processing of object DOMAIN\user failed with
    following error - specified domain either does not exist
    or could not be contacted." This is very strange, because
    I'm logged in to the domain at the time, and I can access
    data on the server. Maybe there's a security setting that
    I'm missing?

    Any ideas would be most appreciated.

    Thanks,

    Adam V.
     
    Adam Vayle, Jan 18, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. What are your DNS settings ? Are your workstations pointing to the same
    internal AD DNS server ? Run netdiag on your workstations. Post your
    ipconfig /all from your workstation if you can.

    --
    Regards

    Matjaz Ladava, MCSE, MCSA, MCT, MVP
    Microsoft MVP - Active Directory
    ,
    http://ladava.com
     
    Matjaz Ladava [MVP], Jan 18, 2004
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.