SSL Fails on IIS 6 with WebWasher

Discussion in 'Windows Small Business Server' started by Alan, Apr 3, 2008.

  1. Alan

    Alan Guest

    Hi,

    I created a self-signed SSL certificate with the SelfSSL.exe application. It
    appears to work from different locations except from my empolyment location.
    This location is using WebWasher. It claims that the certificate is valid but
    will not allow access to the site. I have triple-checked the common name and
    it's good. I don't have the error wording with me at the moment (I can get
    that tomorrow and post it) but I was wondering if anyone has had this
    difficulty with WebWasher and any suggestions.
    P.S. I think WebWasher is a.k.a. Secure Web

    Any help?

    Alan
     
    Alan, Apr 3, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Alan

    achristo Guest

    Hi Cris,

    I guess I should explain a bit more...
    I have a SBS 2003 server running at home with my site. I access my OWA from
    a few different locations away from home and it works great. However, when I
    try to access from my desk at work (on the company LAN) WebWasher is a no go.
    Webwasher seems to be a bit more picky as to what it needs to satisfy its
    'certificate' verification. Maybe I should post the error tomorrow while I'm
    at work and that might help with some suggestions.
     
    achristo, Apr 3, 2008
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.