system icon checkboxes grayed out

Discussion in 'Windows Vista Performance' started by shawnw, Feb 7, 2007.

  1. shawnw

    shawnw Guest

    After my most recent reboot, my volume, network and power icons didn't appear
    next to the clock. I checked in the properties, and the checkboxes to show
    these icons are grayed out. How can I fix this? I need those icons back!
    Thanks.
     
    shawnw, Feb 7, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. shawnw

    shawnw Guest

    bump for more help. My battery is also draining in about 10 minutes, even
    though it's set to "balanced."
     
    shawnw, Feb 8, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. shawnw

    WildClyde Guest

    Shawn,

    The same behavior happened to me and I can't tell what caused my Volume,
    Network and Power System icons selections are greyed out. Please let me know
    if you solve this.

    Thanks,
    Clyde
     
    WildClyde, Mar 3, 2007
    #3
  4. shawnw

    shawnw Guest

    Clyde, turns out it was my Alps touchpad driver causing the issue. Both a
    beta and Vista-released driver caused the problem. If you don't have an Alps
    driver installed, I'd try taking off a driver you installed for a device on
    your laptop.

    Let me know what you find out.
     
    shawnw, Mar 4, 2007
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.