This could indicate a lack of memory on your system - any answers?

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by dk, Nov 14, 2007.

  1. dk

    LKaur Guest

    Hello anyone know how to sort this one out. my email is
    . I have followed the instructions to make the windows
    email the client but I also get this message. Need help
     
    LKaur, Oct 24, 2009
    1. Advertisements

  2. That's not the complete error message.
    Right-click on your error message, copy, then paste it into a reply here.
    We can't do much troubleshooting without the complete error message.
     
    Gary VanderMolen, Oct 25, 2009
    1. Advertisements

  3. dk

    Anne Guest

    Were you able to fix it? I'm having same problem!
     
    Anne, Nov 4, 2009
  4. That's not the complete error message. Expand the error message, then
    right-click on your error message, copy, then paste it into a reply here.
    We can't do much troubleshooting without the complete error message.
     
    Gary VanderMolen, Nov 4, 2009
  5. dk

    Laura Guest

    I have the same probelm, but the rest of the message reads:

    This could, for example, indicate a lack of memory on your system.

    Configuration:
    Account: imap.gmail.com
    Server: stmp.gmail.com
    Username:
    Protocol: IMAP
    Port: 143
    Secure (SSL): 0
    Code: 800ccc0e
    My server AKA email acct is through Google. This error msg occured while I
    was trying to download my folders.
     
    Laura, Dec 20, 2009
  6. dk

    Laura Guest

    Also... I followed the step given per google help. Still reads the same
    error msg. Laura
     
    Laura, Dec 20, 2009
  7. Is the error message a verbatim copy? If so, you have the wrong
    outgoing server name. STMP.gmail.com should be SMTP.gmail.com.

    Also, that is the name of the *outgoing* server. The error indicates
    a problem with receiving, not sending. The *incoming* server should
    be imap.gmail.com.
     
    Gary VanderMolen \(MVP\), Dec 20, 2009
  8.  
    James Erdenbrack, Dec 26, 2009
  9. I have about nine messages in my send mail and it won't let me send in goes
    to a place that says error could not find server or something about POP3...I
    am so confused... please go into my account and fix the problem or call me at
    515 7208440.. I am not good at fixing things when someone writes me with
    instructions or the system tells me how to fix...It does make sense to me.
    HELP Thanks my password is pz1013816. Alyson
    wrote:
     
    Alyson Parker, Jan 14, 2010
  10. dk

    Bruce Hagen Guest

    We have no way of going into your account and we don't make house calls.

    Please post the error message in its entirety. You can left click on it to
    highlight and then right click to copy and then paste it into this thread.
     
    Bruce Hagen, Jan 14, 2010
  11. dk

    slk759 Guest

    Please do not post personal data in PUBLIC places, including this newsgroup
    / forum. Not so nice people hang out in these places and harvest such info
    for unscrupulous activities.

    Can you copy and paste the error message into a message so we can analyze it
    please? What is the part of your email address AFTER the @ symbol - only
    the part after?
     
    slk759, Jan 14, 2010
  12.  
    imap.telus.net, Jan 17, 2010
  13. dk

    alledran331 Guest

    --
    davnardla


     
    alledran331, Jan 19, 2010
  14. dk

    dlbrocato Guest

    Thank You for your advice. How does one correct non-network errors????????
    Debra Brocato
     
    dlbrocato, Jan 26, 2010
  15. That's not the complete error message. Expand the IMAP error message,
    then copy & paste it into a reply here.
     
    Gary VanderMolen [MVP], Feb 4, 2010
  16. That's not the complete error message. Expand the IMAP error message,
    then copy & paste it into a reply here.
     
    ddidzddiufrkicff cfdhssiegtdedghd.jjdxjxsxxcplcxkc, Feb 7, 2010
  17. dk

    gcolorado Guest

    --
    colorado
     
    gcolorado, Mar 13, 2010
  18. i use live.com


     
    Melissa Menjivar, Mar 23, 2010
  19. dk

    slk759 Guest

    Not sure what you need, but here's how to setup an account in WM . . . . .
    Live.com Settings:

    Server names and ports:
    POP3 = pop3.live.com Port = 995
    SMTP = smtp.live.com Port = 587

    Checkboxes you need to check include:

    Server Tab: "My server requires authentication" (Click "Settings" button
    also and fill in "Log on Using" email address - *** but do NOT check the
    checkboxes there . . . .)

    Advanced Tab: BOTH outgoing and incoming - "This server requires a secure
    connection (SSL)"

    General Tab (if desired but generally recommended): "Include this account
    when receiving mail or synchronizing"

    Should work - if you get errors post the entire error message (cut-n-paste)
    for further assistance.
     
    slk759, Mar 23, 2010
  20. And...?
    Did you have a question?
     
    Gary VanderMolen [MVP], Mar 23, 2010
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.