Trend Micro PC-cillin 14.56 problem...

Discussion in 'Windows Vista Security' started by ntgeek, Aug 16, 2006.

  1. ntgeek

    ntgeek Guest

    Has anybody else been getting the following error message when attempting to
    update PC-cillin 14.56?

    An error occured while connecting to the Internet. Check your Internet
    connection and try again. (28)

    I have searched and searched and searched and cannot find an answer that
    works.

    And yes, I know there are other AV programs! :) I just want to see what's
    going on with this one.

    Thanks!!

    ntgeek
     
    ntgeek, Aug 16, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. ntgeek

    MICHAEL Guest

    Did you uninstall the other version, first?
    I just received an email from Trend about
    the new version for Vista. I have not installed
    it, yet. I'm done with Vista until RC1 comes out.
    Although, I may install the new PC-cillin so that I
    can provide some feedback.

    Email:

    Hi Michael!

    We have just released a new build for PC-cillin™ Internet Security 14.56 for Windows Vista
    Beta2. Please download it from this site:

    https://www.trendbeta.com/index.php\?get=80

    You need to uninstall the current build using PCCTool.exe. Please follow the procedure below:

    1. Go to C:\Program Files\Trend Micro\PCC14.55_VistaBeta2_02\Tools.
    2. Double Click PCCTool.exe.
    3. Select "Allow" for User Account Control window.
    4. Select "[E] Uninstall " tab.
    5. Select "4. Uninstall" > "Uninstall".
    6. Select "Yes" for confirmation message.
    7. Wait a few minutes.
    8. Restart computer.

    After the machine reboots, locate the installation package you downloaded and execute to
    reinstall. Please provide feedback on the result. Thanks!

    Best Regards,

    Odeon Paul C. Rabanes
    Beta Test Coordinator
    TrendMicro Beta Team
     
    MICHAEL, Aug 17, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. ntgeek

    pippin Guest

    Hi

    I have been running Trend Beta for Vista and reported this problem to them.
    I had server issues with a partial download and then the error notice you
    have. Next day everything was fine update worked. Last night I tried over and
    over again with exactly the same error code as you have making no contact
    with the beta servers for updates.

    I reported this again and it seems it is their servers. Hopefully they can
    work to improve the server upload download time for the betas as others have
    reported this also. I haven't tried today but will be trying soon when I boot
    the computer with Vista. The error report is due to the servers Trend side.
     
    pippin, Aug 17, 2006
    #3
  4. ntgeek

    astro999 Guest

    This morning I tried to update again PC-cillin and it worked, you're right it
    was on there servers.However I am glad I read this because there is a new
    build 14.56 for Windows Vista.So I downloaded it just like Michael said
    followed his instructions and it works just fine.No problems.Thank you for
    this information.
     
    astro999, Aug 17, 2006
    #4
  5. ntgeek

    pippin Guest

    I tried the link today but didn't find the new file :( thanks I have found it
    now and downloading ready to install on this PC soon.
     
    pippin, Aug 17, 2006
    #5
  6. ntgeek

    HPM Guest

    Receiving same message - unable to get it to work. Reinstalled both Vista
    (RC-1) and PC-cillin. Emailed Trend Micro for help.
    TIA
     
    HPM, Sep 2, 2006
    #6
  7. ntgeek

    STAINLESS Guest

     
    STAINLESS, Sep 2, 2006
    #7
  8. ntgeek

    STAINLESS Guest

    Hi Folks!
    I'm a new Vista user as of 9/1/06. I downloaded and installed the 14.56
    version and have not had a successful update yet. It downloads about 75% of
    the update and then gives me the error msg. #28 internet connection. Glad to
    know that the problem is on their end. I'll keep trying.
     
    STAINLESS, Sep 2, 2006
    #8
  9. ntgeek

    Spirefm Guest

    I've been getting exactly the same trouble for 3 days. Reported to Trend who
    have come back with all sorts of instructions telling me to click on things
    that don't exist in their software or in Vista. I've begged (on my knees!)
    Symantec to offer us something soon. This mess is putting me off TrenMicro
    completely.
     
    Spirefm, Sep 3, 2006
    #9
  10. ntgeek

    Spirefm Guest

    After reading everyone's mails I decided to swap PC-cillin's trial for AVG's
    trial. Uninstalling PC-cillin crashed and froze the syetm so I had to reset.
    Then I had to pick bits of PC-cillin out of the files and registry (it no
    longer appeared in the programs listed in Control Panel). Then I installed
    AVG AND updated its virus definitions without trouble EXCEPT that Vista
    security center thinks I have TWO anti-virus definitions installed -
    PC-cillin and AVG. I've tried an advanced search but can't find any mention
    of PC-cillin anywhere. How do I convince Vista's Secutity center that
    PC-cillin is gone man, gone, not here anymore! ?? Oh and the Security centre
    seems to think AVG is turned OFF but AVG says its ON. Happy Days!
     
    Spirefm, Sep 3, 2006
    #10
  11. Perhaps you missed a Registry entry?
     
    Mark D. VandenBerg, Sep 3, 2006
    #11
  12. ntgeek

    Richard Hay Guest

    Trend had problems with their update servers. As of Sunday AM the update
    servers are working again.
     
    Richard Hay, Sep 3, 2006
    #12
  13. ntgeek

    HPM Guest

    Can confirm - it now works for me - thanks Trend Micro.
     
    HPM, Sep 5, 2006
    #13
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.