Ultrasound Failed Deployment

Discussion in 'File Systems' started by ijkirkpatrick, Nov 12, 2008.

  1. 3 out of 5 Domain controllers failed to install the Ultrasound provider.

    Here is the error from the console.
    Ultrasound has failed installing or uninstalling the WMI provider on the
    server to be monitored. Ultrasound will retry this operation after 30
    minutes. For more information, go to the Advanced tab and select the Provider
    deployment status view. This view provides a list of successful and failed
    provider deployments and describes why the deployment failed.

    I then manually install the provider using the command line and the install
    states "The wizard was interrupted before Ultrasound Provider could be
    completly installed.

    All of the the deployments are on windows Server 2003 R2 and I cannot figure
    out why 2 would work and the others are failling. Any insight would be
    appreciated.

    The console is an XP system with SQL2005 Express.
     
    ijkirkpatrick, Nov 12, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. ijkirkpatrick

    Mat Mirabito Guest

    Hi there,

    Does the event viewer have anything useful in it?
     
    Mat Mirabito, Nov 13, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. Hi Mat, thanks for the reply. The event log only states that the Windows
    installer service has entered the running state. I also noticed that foum
    the Ultrasound console --> Advanced --> Provider deployment status --> the
    error states "Could not query the registry on server XXX." The Domain
    controllers all have the same Group and OS.
     
    ijkirkpatrick, Nov 13, 2008
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.