Unable to do anything admin-wise

Discussion in 'Windows Vista Administration' started by Darow, Jun 25, 2009.

  1. Darow

    Darow Guest

    I was admin up until yesterday.But then when i logged on today on the
    start-up screen there was "Other user", I could log onto it by using my
    own username/password.
    But i noticed my own account(The one that was admin) is now displayed
    as a guest??
    I can't edit the registry (Unable to write to registry)
    I can't make myself an admin from the control panel or using
    netplwiz(My account is displayed as a "Debugger" on netplwiz,but i'm
    unable to edit anything)
    I can't system restore(System restore class not registered(0x80040154)
    I can't use net user in cmd(System error 5 has occured)
    The current accounts list are Mcx1,My account,ASP.Net.Which are all
    legit.


    :(
    Anyone have a fix for this
     
    Darow, Jun 25, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. Darow

    Flavius Guest

    Because you can't use net user command and return error 5 this mean you
    have been removed from Administrators group.I don't know it is worth to
    try :( neverless:
    Try to run system in safe mode and log-in to buildin administrator
    account and try add your account to administrators group.If buil-in
    admin account not appear in safe mode (if something wrong happend with
    the system this is possible) try to enable buildin admin by using one of
    them methods:

    METHOD 1
    http://www.vistax64.com/tutorials/200888-user-account-password-change-win-re.html

    METHOD 2
    http://www.vistax64.com/851487-post2.html
    http://www.vistax64.com/331839-post10.html
     
    Flavius, Jun 29, 2009
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.