Unable to Reach Gateway After Rebuild of Server 2003

Discussion in 'Server Networking' started by Roger, Feb 2, 2004.

  1. Roger

    Roger Guest

    I added two new desktops to a network, all IP settings
    are static, but I am unable to ping the gateway with
    these systems using there new IP address. If I power
    down one of the older desktops and use its IP address I
    am able to ping the gateway. I was able to join the
    domain and I can get to everything on the domain except
    the gateway. The server (only one)is running Server 2003
    with active directory and is the master browser. The
    server had to be restored from backup a few weeks ago.
    It is my theory that one of the files that was restored
    has the attribute set to read-only when it should be
    writeable.
    I'm I out in left fild with this theory? Any assistance,
    suggestions, advise, input is be greatly appricated my
    email addresss is

    Thank you,

    Roger
     
    Roger, Feb 2, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. Can you post the output of IPconfig /all of a working machine and a non
    working machine? Is the Windows Server 2003 box also the default gateway?
    Can the non working clients ping other clients on their subnet?

    --

    Thanks,
    Marc Reynolds
    Microsoft Technical Support

    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
     
    Marc Reynolds [MSFT], Feb 3, 2004
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.