Unable to use this Discussion Board on another PC

Discussion in 'Internet Explorer' started by Mike Row Soft, Mar 18, 2009.

  1. For some strange reason, another PC also running IE7, but with XP
    Professional, refuses to launch a New Question screen in this Discussion
    Board. I tried holding down the Ctrl key, but that didn't work.
     
    Mike Row Soft, Mar 18, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. Mike Row Soft

    Leonard Grey Guest

    Don't use "another PC".
     
    Leonard Grey, Mar 18, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. Mike Row Soft

    VanguardLH Guest

    I don't use the webnews interface that Microsoft uses to usurp Usenet to
    pretend they have forums. The following are just guesses.

    Is [Java]script enabled in the Internet security zone for that other web
    browser?

    Yet purged the temporary files and cookie cache for the other web
    browser?

    Is the popup blocker enabled in that other web browser? Did you add the
    domain to the exclusion list for the popup blocker? Tried temporarily
    disabling the popup blocker?

    What anti-virus, anti-malware, or other security programs are installed
    on that other host? Tried disabling them temporarily and retesting?
    Tried rebooting into Windows' Safe Mode (with networking) and retest?
     
    VanguardLH, Mar 18, 2009
    #3
  4. Mike Row Soft

    C A Upsdell Guest

    This is not a Discussion Board, it is a newsgroup: use a real news
    reader, not a browser.
     
    C A Upsdell, Mar 18, 2009
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.