Unintentional Launch of Control Panel

Discussion in 'Windows Vista Performance' started by WyomingBob, Jun 9, 2008.

  1. WyomingBob

    WyomingBob Guest

    My Vista (SP1, etc) control panel works just fine. Too well. It launches
    when I click on the Start button. Not every time, but more than half the
    time. This occurs with no correlation to mouse position or to the Start menu
    option actually selected. It will often launch before I click on one of the
    Start options.
     
    WyomingBob, Jun 9, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Are you using the touch pad or a separate mouse? I prefer using a separate
    wireless mouse; better control on the 'clicking'.
     
    Robert Hankins, Jun 9, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. WyomingBob

    WyomingBob Guest

    Using a wireless mouse. But you may be right about the 'clicking.' If I
    click on 'Start' and the Control Panel *doesn't* appear, then I can replicate
    the fluke by
    clicking on the little picture at the top of the menu. That picture is
    within 1/4" of the 'Start' button location. However, no other button or
    feature elsewhere on the screen or in any other program will cause similar
    behavior.
    ~~~~
     
    WyomingBob, Jun 10, 2008
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.