Video error in wmc2004 using ati allinwonder card 8500 128Mb

Discussion in 'Windows Media Center' started by rubyfilmz, Feb 1, 2005.

  1. rubyfilmz

    rubyfilmz Guest

    I get a video error in Winmediacenter2004 when i try to watch tv.I have all
    the newupdates for media center and when I try to update new card drivers I
    get errors,HELP PLEASE
     
    rubyfilmz, Feb 1, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. rubyfilmz

    JW Guest

    You should be running Catalyst 5.1 drivers on your ATI card. However 4.10
    and later are all good I believe.
    The video error you are getting may be due to the fact that the MCE drivers
    for your TV tuner/video capture need updating or that you do not have a
    supported MCE decoder installed.
     
    JW, Feb 1, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. rubyfilmz

    Nigel Barker Guest

    Your AIW card is not supported in MCE 2005. You need a better graphics card e.g.
    Radeon 9200 or better plus a supported TV tuner card e.g. Hauppauge WinTV PVR250
     
    Nigel Barker, Feb 4, 2005
    #3
  4. rubyfilmz

    Nigel Barker Guest

    Whoops! just noticed that you are actually using MCE 2004. So you will need the
    special AIW TV tuner drivers from ATI plus a DVD decoder.
     
    Nigel Barker, Feb 4, 2005
    #4
  5. rubyfilmz

    rubyfilmz Guest

    thanks but do you have a link to download them

     
    rubyfilmz, Feb 6, 2005
    #5
  6. rubyfilmz

    Nigel Barker Guest

    They should have been provided with your MCE system. AFAIK you have to pay ATI
    for them. Take a look at their web site www.ati.com
     
    Nigel Barker, Feb 6, 2005
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.