Virtual Server 2005 Loses Network Connection

Discussion in 'Windows Server' started by UCCNetwork, Jul 3, 2006.

  1. UCCNetwork

    UCCNetwork Guest

    Hi there,

    We have two Virtual Servers on a physical host each sharing the same NIC
    working great... until we tested a script to pause one / back it up / and
    then turn it back on. Afterwards the network connection fails on the VS we
    tested the backup script on. We've tried removing and re-adding the VS with
    no luck. The server is manually assigned an IP.

    Any thoughts would be appreciated!!!
     
    UCCNetwork, Jul 3, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. UCCNetwork

    Dave Patrick Guest

    Try asking them here public.virtualserver

    http://www.microsoft.com/communitie...rver&mid=28bc0203-ed90-4576-8eed-d360c130c616
    --

    Regards,


    Dave Patrick ....Please no email replies - reply in newsgroup.
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]
    http://www.microsoft.com/protect

    :
    | Hi there,
    |
    | We have two Virtual Servers on a physical host each sharing the same NIC
    | working great... until we tested a script to pause one / back it up / and
    | then turn it back on. Afterwards the network connection fails on the VS
    we
    | tested the backup script on. We've tried removing and re-adding the VS
    with
    | no luck. The server is manually assigned an IP.
    |
    | Any thoughts would be appreciated!!!
     
    Dave Patrick, Jul 3, 2006
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.