Virtual Server R2 SP1 on Vista Ultimate

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by JIK, Jun 7, 2007.

  1. JIK

    JIK Guest

    Hi,

    I've installed Virtual Server R2 SP1 on a computer running Vista Ultimate.
    The virtual machines starts, but I cant set up network connections.

    In Virtual Server config, when trying to add new virtual network, it tells
    there is no network adapters on physical machine...but it is... Help!!????
     
    JIK, Jun 7, 2007
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. rehoult

    Virtual PC 2007 on Vista Ultimate SP1 RTM

    rehoult, Mar 1, 2008, in forum: Windows Vista Installation
    Replies:
    5
    Views:
    245
  2. 3putt in coastal SC

    Installing Vista Ultimate w/sp1 over Home Premium w/sp1

    3putt in coastal SC, Jun 11, 2008, in forum: Windows Vista Installation
    Replies:
    1
    Views:
    278
    Colin Barnhorst
    Jun 11, 2008
  3. SteveS
    Replies:
    2
    Views:
    535
    SteveS
    Sep 4, 2007
  4. rehoult
    Replies:
    6
    Views:
    258
  5. AKAChicago
    Replies:
    3
    Views:
    347
    AKAChicago
    Nov 10, 2008
  6. David Wilkinson

    Virtual WHS -- Virtual PC or Virtual Server?

    David Wilkinson, Jan 19, 2009, in forum: Virtual PC
    Replies:
    8
    Views:
    1,090
    Dave Warren
    Jan 20, 2009
  7. nak
    Replies:
    6
    Views:
    766
  8. Larry Scott
    Replies:
    1
    Views:
    650
    Bill Grant
    Mar 17, 2008
Loading...