Vista and World of Warcraft

Discussion in 'Windows Vista Games' started by Bryan H, Jun 9, 2006.

  1. Bryan H

    Bryan H Guest

    Hello,

    I am running Beta 2 with a Abit AV8 MB and Athlon 64 3500+ CPU with 768MB of
    RAM. I have a ATI Radeon X850 Video Card also.

    WoW will crash intermittently while being ran. When it crashes the screen
    freezes and it locks up my system requiring a cold reboot.

    I have tried both the video driver that comes with vista and the beta
    drivers from ATI to no avail.

    Any techies have any insight into my problem? Could my low amount of RAM
    (768M) be the issue???

    Thanks in advance!

    Bryan
     
    Bryan H, Jun 9, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Contact the bloke who made it (can't remember his name, but it's on the
    site).

    --
    Zack Whittaker
    » ZackNET Enterprises: www.zacknet.co.uk
    » MSBlog on ResDev: www.msblog.org
    » Vista Knowledge Base: www.vistabase.co.uk
    » This mailing is provided "as is" with no warranties, and confers no
    rights. All opinions expressed are those of myself unless stated so, and not
    of my employer, best friend, Ghandi, my mother or my cat. Glad we cleared
    that up!

    --: Original message follows :--
     
    Zack Whittaker, Jun 9, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Bryan H

    Paul Smith Guest


    World of Warcraft is working ok here, with a 850XT.... I've had a few other
    games fall over when starting however, Civ 4, ZT2, Half-Life... But
    starting them in a window works fine.

    I'm not sure if there's a switch to tell WoW to start in a window, but you
    might want to give that a try.

    --
    Paul Smith,
    Yeovil, UK.
    Microsoft MVP Windows Shell/User.
    http://www.windowsresource.net/

    *Remove 'nospam.' to reply by e-mail*
     
    Paul Smith, Jun 9, 2006
    #3
  4. Bryan H

    arrad Guest

    I'm also having issues running WoW in Vista. It doesn't seem to be able to
    detect widescreen resolutions (e.g. 1680x1050), even when running it
    windowed. Could be an issue with the nVidia drivers.
     
    arrad, Jun 10, 2006
    #4
  5. Bryan H

    GM Collins Guest

    No, it is happenening with ATI cards also. There is a thread on the WoW
    support forums with other people having the same issue across a range of
    cards.
     
    GM Collins, Jun 10, 2006
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.