Vista Beta 2 - Unable to Login

Discussion in 'Windows Vista Administration' started by T.J., Jun 9, 2006.

  1. T.J.

    T.J. Guest

    I just got done installing Vista Beta 2 here. I set up my name, and chose my
    background, but now it's asking me to log in, showing only the Administrator
    Account. I don't know what the password could be, and when I choose "Switch
    User" I only get "Other User" and I can't get in with my name I typed. It's
    crazy.
    I logged in under Safe Mode, but it doesn't keep any of the changes I make
    to user accounts.

    Any ideas?

    Thanks!
     
    T.J., Jun 9, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. T.J.

    Kevin Oliver Guest

    Have you just tried a blank password for the admin account? also try the
    password that you setup for your account, it sounds liek the install did not
    finish loading your account information.
     
    Kevin Oliver, Jun 9, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. If you're using a domain, it has to be DOMAIN\Username - exactly like that.
    The administrator password is blank - just type in "administrator" and hit
    the Go button :eek:)

    --
    Zack Whittaker
    » ZackNET Enterprises: www.zacknet.co.uk
    » MSBlog on ResDev: www.msblog.org
    » Vista Knowledge Base: www.vistabase.co.uk
    » This mailing is provided "as is" with no warranties, and confers no
    rights. All opinions expressed are those of myself unless stated so, and not
    of my employer, best friend, Ghandi, my mother or my cat. Glad we cleared
    that up!

    --: Original message follows :--
     
    Zack Whittaker, Jun 9, 2006
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.