Vista Build 5308 - Can't Login to W2K3 domain

Discussion in 'Windows Vista Networking' started by KS, May 9, 2006.

  1. KS

    KS Guest

    Successfully installed Vista CTP Build 5308 and can connect to wireless
    access point to get to web. After forever and a day trying to join the W2K3
    domain, I evidently guessed the correct sequence to change my computer name
    and join to the domain... sort of. I received a message telling me I
    successfully joined the domain which was immediately followed by an error
    message telling me that the computer account couldn't be created so it joined
    me under my old computer account and needed to restart... Great! I'll take
    what I can get... making progress.

    Reboot computer and there is absolutely NO way I'm going to connect to the
    domain... "No logon server available..." or something to that effect.

    Can anyone help me to get this thing connected to my domain controller or
    isn't it possible with this build?
     
    KS, May 9, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. KS

    KS Guest

    I should also mention that it makes no difference if I'm connecting via a
    wired or wireless connection.
     
    KS, May 9, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. There could be more than one thing going on here. Most probably the machine
    is unable to communicate with the DC.

    Quick thing to do -

    * Login as local machine administrator.
    * Unjoin the machine from the domain. Reboot.
    * Login as local machine administrator.
    * Join the domain and reboot.

    If this doesnt work (or shows any error, please report it back)
     
    Prashanth Prahalad [MSFT], May 11, 2006
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.