VISTA Media Player and WinUpdate

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by Dave, Jun 25, 2006.

  1. Dave

    Dave Guest

    Hi

    I have just installed VISTA B2 Public Release on my desktop computer and I
    have encountered some problems which I never got in the previous beta builds
    and unless I can get these problems sorted out, I will be unistalling it for
    XP. I would like to know if anyone else has had these or similar problems
    and if so, what needs to be done to rectify the these annoying problems?

    OK, VISTA installed fine and when I got to the desktop, Windows found a few
    updates for my computer, one was SoundMAX Integrated Digital Audio for my
    integrated sound card. ALL updates were installed without problems.

    After rebooting, I heard the Windows logon sounds, so I knew that the sound
    was now working.

    As the sound was working fine, I clicked on one of my MP3's tracks and Media
    Player v11.0 was opened and although it looked like it was playing in media
    player, there was no sound. My sound was turned up both on my speakers and
    media player, also in the master volume control, but still nothing was heard.

    I then inserted an audion CD and launched media player, selected a track and
    clicked on PLAY, but again no sound was heard.

    I found this really weird because in previous builds that I installed, MP3's
    and Audio CD's just worked, but now they don't. Anyone got any ideas on
    what's going on here?

    I then decided to launch "MediaCenter" to try and play the default music
    content of Media Palyer 11 using the Media Center and it worked just fine, so
    I'm baffled as to what's going on here!

    My computer has exactly the same hardware as before and nothing has been
    changed and what puzzles me is that I did not have these problems with
    previous BETA builds, so why am I getting them now?

    Also windows update found around 9 updates after install and I installed
    those but after reboot, update found the same updates again andwanted to
    install them again and again.

    The BETA2 Public Release should be a whole lot better than previous internal
    builds but from my experience here, it's not the case,

    Intel 3.20E GHz 800MHz P4, 1.0GB PC3200 DDR RAM, ATI 9600 AGP Card 256MB DDR
    RAM, 2 x Maxtor 133 250GB 16MB Cache UDMA6 drives, 19" LG L1915S Flatron LCD
    Monitor.

    Regards

    Dave
     
    Dave, Jun 25, 2006
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.