Vista Windows Mobile Device Center, Windows Mobile 5.0 & Outlook 2

Discussion in 'Windows Vista Hardware' started by ADB, Nov 3, 2007.

  1. ADB

    ADB Guest

    Dear all,

    Hope someone can help.

    I've got a T-Mobile Vario 2 (MDA) which was previously synced to my old Win
    XP Pro SP 2 machine, using ActiveSync 4.5 and Outlook 2003. The MDA is using
    the Windows Mobile 5.0 system. All seemed fine, no issues with syncing.

    I got a new PC about 5-6 weeks ago and set-up my MDA to "sync" with Vista
    and Outlook 2003 via the new Windows Mobile Device Centre. All seemed well,
    and the device was syncing fine.

    Today, without changing anything, I've tried to sync my MDA again with
    Outlook 2003 - but the device does not sync correctly with Outlook. The
    device is "recognised" and connects fine, and appears to sync fine, but what
    seems to be happening is that the device is not actually syncing with
    Outlook. Closer inspection appears to be that the Mobile Device Centre
    indicates that "Outlook has not been installed" - even though it has been,
    and the sync function has previously worked.

    Apart from updating Windows (various updates since last sync), I dunno what
    to do? I've deleted all records of my old PC (Win XP Pro 2) from the MDA, so
    it appears to only partner with one device (new Vista machine). I've deleted
    and attempted to start a new Partnership between the MDA and PC - still no
    avail.

    I'm at a lost now!

    Any ideas?
     
    ADB, Nov 3, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. I have a new laptop and the T-Mobile MDA Vario II. I upgraded my
    contract so I can use the phone as a modem. I've followed the
    instructions but the laptop won't recognise the new hardware when I
    activate the modem on the phone. I've uninstalled and reinstalled the
    drivers but still no luck. As I'm on the move a lot I really need
    internet access on my laptop - any ideas how to get the laptop to
    recognise the modem please?

    Thank you
    :)
     
    HeatherFindley, Dec 24, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. ADB

    ADB Guest

    I recently upgrade my mobile phone to the T-Mobile (HDC) Touch Plus/Dual -
    and also upgraded WMDC to version 6.1 under Vista Ultimate, still using
    Outlook 2003, and still experience the intermittent issue that the sync
    portion doesn't always recognise me have Outlook installed. The boxes are
    greyed out and the hoovering over calendar/contact etc states "Outlook is not
    installed". Any ideas anyone?
     
    ADB, Feb 23, 2008
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.