Vista / XP bootmenu is invisible :-(

Discussion in 'Windows Vista Installation' started by Stefan Koschke, Jun 22, 2006.

  1. Hi,
    i have installed Vista 64 Bit Beta 2 witout problems or error messages on my
    computer with Asus Board and AMD Athlon 64.
    Now i have boot problems:

    If i boot my computer, no boot menu is shown, i get a black screen or black
    white striped screen.

    If i type Enter starts Vista, if i type Down / Enter my XP starts.

    What can i do to make the boot menu visible?

    My monitor is LCD 17" Acer.

    Regards
    Stefan
     
    Stefan Koschke, Jun 22, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Stefan Koschke

    droid Guest

    Hard to say but it might be good to report a bug with the Microsoft Beta
    Client. It will include hardware information that could help in fixing the
    issue in later version.
     
    droid, Jun 22, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Hi,

    no way to fix it by myself?
    What can i do to send a bug report?
    I think it will be sent automaticly if i get a runtime error, but my problem
    is before Vista starts...

    Stefan
     
    Stefan Koschke, Jun 22, 2006
    #3
  4. Stefan Koschke

    Chris S Guest

    There is a program available that allows you to modify the boot menu. It is
    called VistaBoot Pro. It is a free download. Go here to get it.
    http://www.pro-networks.org/vistabootpro/

    I just tried the website and it seems to be down but try later. I just
    downloaded this program yesterday and it works awesome.
    --
    AMD-FX-60
    2gb OCZ Plat. memory
    ATI 1800 AIW
    2x74gb Raptors in RAID-0
    2x400gb WD HDD in RAID-1
    Epox Nvidia-4 Ultra M/B
    Senior Member Overclockers.com
     
    Chris S, Jun 22, 2006
    #4
  5. Stefan Koschke

    Mark Dietz Guest

    Yeah, I'm not really sure what might be going on, but PROnetworks is definitely
    gone ATM :(
     
    Mark Dietz, Jun 22, 2006
    #5
  6. Stefan Koschke

    Chris S Guest

    e-mail me at and I will e-mail you the program. It is a
    small zip file.
    --
    AMD-FX-60
    2gb OCZ Plat. memory
    ATI 1800 AIW
    2x74gb Raptors in RAID-0
    2x400gb WD HDD in RAID-1
    Epox Nvidia-4 Ultra M/B
    Senior Member Overclockers.com
     
    Chris S, Jun 22, 2006
    #6
  7. Stefan Koschke

    Mark Dietz Guest

    Not necessary anymore, the site is back. There was an Apache problem that is now
    fixed.
     
    Mark Dietz, Jun 22, 2006
    #7
  8. Hi Chris,

    i have mailed to you, thanks

    Stefan
     
    Stefan Koschke, Jun 23, 2006
    #8
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.