VPN Not working and Vista says I am not connected to any networks

Discussion in 'Windows Vista Networking' started by RichardTubbs, Jul 8, 2008.

  1. RichardTubbs

    RichardTubbs Guest

    I have been using VPN connections on Vista for a long time and they have been
    working fine up until a while ago. When I try and connect to a VPN it comes
    up with a window saying "Failed to connect to NAME" and invites me to
    Diagnose, Try Again or Try a different location. I have not made any changes
    to my VPN connections and have tried 2 different VPN connections I have and
    they both won't work (They do work on XP so it is definately something with
    Vista). Also, the network icon in the system tray is stating that I am not
    currently connected to any networks when I am!! The Network & Sharing centre
    also states I am not connected when I am.
    Any one have any ideas as it is starting to become anoying not being able to
    connect via VPN when I have been able to do so in the past. Thanks
     
    RichardTubbs, Jul 8, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Sounds like 3rd party software issue. Can you telnet VPN server port 1723?
    Or this search result may help too.
    Vista VPN Issues
    Post Posted: Thu Feb 08, 2007 7:15 pm Post subject: Vista VPN issues,
    Reply with quote ... Info: Step by step troubleshooting VISTA sharing . ...
    www.chicagotech.net/vista/vistavpn.htm


    --
    Bob Lin, MS-MVP, MCSE & CNE
    Networking, Internet, Routing, VPN Troubleshooting on
    http://www.ChicagoTech.net
    How to Setup Windows, Network, VPN & Remote Access on
    http://www.HowToNetworking.com
     
    Robert L. \(MS-MVP\), Jul 9, 2008
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.