Web pages suddenly not printing correctly on network printers

Discussion in 'Windows Server' started by Bill, Aug 22, 2007.

  1. Bill

    Bill Guest

    This is an SBS 2003 SP1. The onset of this problem seems to coincide with
    installation of updates (not SP2, which has not yet been installed) a couple
    weeks ago. I find it both disconcerting and at the same time reassuring that
    my search for this topic turned up nothing...but here it is.

    Users printing some web pages to a network printer get only part of the text
    printed. Text in boxes or a different color, it seems, are missing--white
    space where there should be text. The print preview shows correctly.

    This is with various network printers and more than one kind of print
    server, although most are HPs with built in print servers, it is also
    happening with a Brother connected to a Netgear print server. So far as I
    can tell, this problem is only with web pages.

    If the user at the workstation (all XP Pro) goes into advanced printer
    settings for the printer and changes the spool setting to "Print directly to
    the printer", the pages will print correctly. Also, if I install the
    printer's TCP/IP Port on the workstation--bypassing the SBS 2003
    Server--printing is OK. Of course, neither of these workarounds is a proper
    solution.
     
    Bill, Aug 22, 2007
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.