Weird lost email problem - email downloaded from ISP, but not foun

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by JackF, May 23, 2008.

  1. JackF

    JackF Guest

    I noticed today that I wasn't getting any email. So I sent myself a test
    email (from a yahoo account), hit send/receive, got the usual box saying
    "receiving 1 of 1", it looked like it was downloading (but no green bar) and
    then no email. I checked all the folders, and it's not here. I also
    searched the entire computer, and none of the email sent to me in the last 12
    hours is here. I (eventually) rebooted, and windows mail is now again
    receiving email as usual. My ISP confirms that my email was downloaded off
    their server, but there's no sign of it here.

    I know of at least one important email that was sent and did not download.
    Any thoughts on what may have happened and whether there's any way to recover
    my lost bits? (My ISP has promised to restore any email that was on their
    server at midnight, but anything since then is gone.)
     
    JackF, May 23, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Sounds like a classic case AntiVirus scanner misbehavior, are you running an
    AV application and have it set to scan your email?

    Hal
    --
    Hal Hostetler, CPBE --
    Senior Engineer/MIS -- MS MVP-Print/Imaging -- WA7BGX
    http://www.kvoa.com -- "When News breaks, we fix it!"
    KVOA Television, Tucson, AZ. NBC Channel 4
    Live at Hot Licks - www.badnewsbluesband.com
     
    Hal Hostetler [MVP P/I], May 23, 2008
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.