When Windows Media link is clicked,the player starts and then closes immediately

Discussion in 'Windows Media Player' started by Kevin, Nov 20, 2003.

  1. Kevin

    Kevin Guest

    Hey, recently I have discovered a problem with WIndows
    Media involving streaming from the internet. When I click
    the link for it to play, the player starts, and then
    immediately closes right after. This obviously resulting
    in no audio or video being able to play.
    I checked the solutions page, but nothing seems to say
    anything about my problem. ANy suggestions?
     
    Kevin, Nov 20, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. Kevin

    John Guest

    I have the same problem with my player as well. I've
    tried a lot of things and still don't have a solution
     
    John, Nov 21, 2003
    #2
    1. Advertisements

  3. Kevin

    Guest Guest

    I have also had the same problem since Sept. Sent 90+
    min on the phone with microsoft and got nowhere. Still
    does not work. I used the system restore to go back to
    before WMP 9 and the old WMP 8 did the same thing. I
    have reinstalled WMP 9 three times and nothing helped. If
    you find a solution please post it.

    Thanks,
    DAL
     
    Guest, Nov 21, 2003
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.