Windows Media player starts and then "stops working"

Discussion in 'Windows Vista Music, Pictures and Video' started by j4bber, May 2, 2009.

  1. j4bber

    j4bber Guest

    Every time I start up WMP it starts, wait 5 seconds and then "stops
    working"..


    Product
    Windows Media Player

    Problem
    Stopped working

    Date
    5/1/2009 10:59 PM

    Status
    Report Sent

    Problem signature
    Problem Event Name: APPCRASH
    Application Name: wmplayer.exe
    Application Version: 11.0.6001.7110
    Application Timestamp: 49360d30
    Fault Module Name: wmp.dll
    Fault Module Version: 11.0.6001.7110
    Fault Module Timestamp: 49362665
    Exception Code: c0000005
    Exception Offset: 000000000043bbac
    OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3
    Locale ID: 1033
    Additional Information 1: 886b
    Additional Information 2: 62f6bdadb91acb7dbb562084051fbb9a
    Additional Information 3: 1c30
    Additional Information 4: 56e265e84cb2499ab373a3b8b9908349

    Extra information about the problem
    Bucket ID: 4066176
     
    j4bber, May 2, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. j4bber

    zachd [MSFT] Guest

    What devices are attached to the system... ?
     
    zachd [MSFT], May 4, 2009
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.