Windows Scewing up after Log Off then Log On

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by k1190, Apr 27, 2008.

  1. k1190

    k1190 Guest

    This problem of mine just started to happen the same time i installed SP1, so
    i think they are related. Whenever i log off my account, then log back on, my
    desktop becomes screwed up. First sign, the Sound and Netwrok icons on the
    system tray do not load and my Anti-Virus icon doesnt show up; Second sign,
    When i click Computer i get a blank explorer (however i can still navigate to
    other folders via the Links), Third Sign, Sidebar gadgets dont appear but the
    actual sidebar does, Fourth Sign, the taskbar doesn't display any open
    windows.

    When i try to access the Sound settings via Control Panel nothing loads. In
    Explorer, the quick links on the blue taskbar below the address bar is blank.

    So far i haven't found any more messed up things.

    This only happens when i Log Off then back on, but it fixes with a restart.
    Does anyone know why this is happening? And has anyone encountered this
    before? I would appreciate any help.
     
    k1190, Apr 27, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Mark L. Ferguson, Apr 27, 2008
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.