Windows Security Center reports antivirius that have been removed

Discussion in 'Windows Vista Security' started by Pgo, Sep 10, 2006.

  1. Pgo

    Pgo Guest

    Trying to get an antivirius that works with Vista I have installed and then
    fullly unistalled 2 antivirius.
    The windows security center still reports that I have an antivirius and
    lists the two that were on my machine.
    Checked services and running programs and found no traces of the antivirius
    program
    Scanned the registry for the name listed in the security center and found no
    match

    (1) How do I get rid of the lsiting of the antivirius programs in the
    Security Center?
     
    Pgo, Sep 10, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Pgo

    JohanL49 Guest

    I had the same problem and the following steps solved it:

    (1) stop the WMI service.
    (2) rename or delete the "repository" folder in C:\windows\system32\wbem.
    (3) start the WMI Service. Starting the service rebuilds the deleted folder
    and the database, reboot.
     
    JohanL49, Sep 12, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Pgo

    JohanL49 Guest

    The following steps solved it for me:

    (1) stop the WMI Service.
    (2) rename or delete the "repository" folder in C:\windows\system32\wbem.
    (3) start the WMI Service. Starting the service rebuilds the deleted folder
    and the database, reboot.
     
    JohanL49, Sep 12, 2006
    #3
  4. Pgo

    Pgo Guest

    Thanks
    Worked perfectly.

     
    Pgo, Sep 12, 2006
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.