Windows Server 2003 runs with only one processor (on some dual-processor or multiple-processor serve

Discussion in 'Windows Server' started by Windows Server 2003, Apr 6, 2005.

  1. If you install Windows Server 2003 on some dual-processor or
    multiple-processor servers, the server may run with only one processor. This
    may occur if the server uses some Pentium Pro or Pentium II processors.

    The issue affects the following processors: . x86 Family 6 Model 1 Stepping
    X GenuineIntel (where X = 1, 2, 6, 7, or 9)
    . x86 Family 6 Model 3 Stepping X GenuineIntel (where X = 3 or 4)

    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;319091

    However, I have a "Family 6, Model 5 Stepping 1 GenuineIntel ~332 Mhz"
    processor and the problem still exists. I have loaded Windows Server 2000
    which runs both processors.

    Would anyone be so kind as to help me get both processors running?

    Thanks,

    Jason
     
    Windows Server 2003, Apr 6, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Windows Server 2003

    Matt Gibson Guest

    It would seem that the only solution is to use different processors.

    Matt Gibson - GSEC
     
    Matt Gibson, Apr 6, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. Why is my processor effected though?

     
    Windows Server 2003, Apr 6, 2005
    #3
  4. Windows Server 2003

    Matt Gibson Guest

    That's a good question...

    It may be that they didn't realize the full scope of the problem in the
    original document, and it extends to your processor also.

    Matt Gibson - GSEC
     
    Matt Gibson, Apr 6, 2005
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.